xTactor inleder samarbete med Iris Hjälpmedel

Blogg post

Vi är otroligt glada över att presentera vårt nya samarbete med Iris Hjälpmedel, en ledande distributör av synhjälpmedel!

Iris Hjälpmedel, med sitt långa engagemang för att tillhandahålla högkvalitativa synhjälpmedel, är det perfekta valet som partner för att distribuera xBand. Med xBand i sitt sortiment möjliggör Iris Hjälpmedel för sina kunder att dra nytta av den senaste teknologin för ökad tillgänglighet.

Samarbetet mellan xTactor och Iris Hjälpmedel markerar en gemensam satsning för att förbättra den tekniska tillgängligheten och öka självständigheten för användare med nedsatt syn. Vi är glada över att ytterligare stärka vårt samarbete med Iris Hjälpmedel för att skapa positiva förändringar för människor världen över.

Om Iris Hjälpmedel

Iris Hjälpmedel har varit en pålitlig leverantör av synhjälpmedel sedan 1950-talet och strävar efter att främja ett öppnare samhälle med förbättrad tillgänglighet för alla. Specialiserade på produkter för personer med grava synnedsättningar och de vars syn börjat försämras, erbjuder Iris Hjälpmedel sina produkter både genom sin webbshop och i en fysisk butik på Södermalm i Stockholm.

Tillbaka till Blogg